Menu

Wandtegels kopen bij Vloerwerken Kegels, Sint-Gilllis-Waas

Bij Vloerwerken Kegels hebben we een uitgebreide keuze aan wandtegels in onze toonzaal. We houden bij onze selectie rekening met heel wat aspecten, maar vooral met de kwaliteit, plaatsingstechniek en het onderhoudsgemak. We zijn sterk gekend voor een uitzonderlijk nauwkeurige plaatsing.

Wandtegels geven uw woning een bijzondere look en een persoonlijk karakter. Dat kan van heel klassiek tot modern. Wandtegels bestaan in alle denkbare kleuren en structuren. U kan hele grote wandtegels kopen of kiezen voor mozaïek. Bovendien zijn tegels zeer onderhoudsvriendelijk. Wandtegels kopen, waarmee moet u rekening houden?

Hoe kan ik de juiste wandtegels kopen?

In welke ruimte moeten de tegels komen? Welke sfeer wilt u creëren? Voor de traphal, de slaapkamer en de woonkamer wilt u wandtegels kopen die over een specifieke look en feel beschikken. Voor elke smaak en stijl bestaan tegenwoordig ideale wandtegels. Zoekt u kleurige of sobere wandtegels? Wilt u een homogeen of een verdeeld oppervlak creëren? Tom Kegels van Vloerwerken Kegels staat u bij met professioneel advies.

Wandtegels kopen voor de keuken

Voor toepassing in de keuken kunt u wandtegels kopen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Ze hebben weinig structuur, een lage glijweerstand en zijn niet poreus. Wandtegels kopen voor de keuken die met een smalle of zonder voeg worden geplaatst zijn nog makkelijker te onderhouden en dus hygiënischer.

Wandtegels kiezen met professioneel advies

Wandtegels kopen is niet zo eenvoudig. Tom Kegels van Vloerwerken Kegels biedt professionele begeleiding en advies op maat van uw project, uw smaak en uw budget. De juiste wandtegels kopen wordt een stuk eenvoudiger.

Neem contact op met Vloerwerken Kegels