Menu

Uitzonderlijke tegels, uitzonderlijke plaatsing

1 U komt eerst

Door op de eerste plaats te luisteren naar wat u in gedachten hebt en voor elk project ter plaatse te komen, maken wij exacte inschattingen en voorspellen we eventuele moeilijkheden.
2 Offerte

Wij nemen de tijd om uw project te leren kennen, daardoor kunnen wij een duidelijke offerte opstellen, zonder verrassingen achteraf.
3 Discretie

Tijdens het uitvoeren van de werken gaat uw leven gewoon door. Respect voor uw comfort en privacy staan voorop.
4 Chape

Wij houden van duidelijke afspraken, communicatie en timing. We werken op de ideale basis, zoals traditionele chape of anhydriet chape voor een precieze plaatsing van uw tegels.
5 Onderhoud

Tegels van uitzonderlijke kwaliteit moeten kunnen stralen. Wij verwijderen cementsluier grondig en zorgen voor een eerste onderhoud.

Schlüter Systems voor perfectie

Schlüter Systems gaat constant op zoek naar innovatieve oplossingen voor plaatsing van tegels en natuursteen. Dankzij onze ervaring met die systemen kunnen we afwerking realiseren op topniveau.

Meer info op www.schlueter-systems.nl

Zelf vloer- of wandtegels plaatsen

Zelf vloer- of wandtegels plaatsen is perfect mogelijk. Wij bieden de geschikte tegels, specifieke materialen en hulpstukken voor uw plaatsing. We helpen u op weg met technische tips of starten de werken ter plaatse op.

Start uw project met een bezoek aan onze toonzaal

Renoveren

Droomt u van de renovatie van uw badkamer, vloer, wand? Met dezelfde zorg als bij nieuwbouwprojecten luisteren we naar uw ideeën en komen de bestaande vloer bekijken. Die zal bepalen of er al dan niet op de oude vloer kan worden gewerkt.

Neem contact op en start uw renovatieproject vandaag

Enkele realisaties

Onze vloerwerken worden steeds uitgevoerd met de grootste zorg voor zowel voorbereiding, plaatsing als afwerking.

Badkamers Keukens Woonkamers Terrassen Bekijk onze trots

Als wij de tegels waar u van droomt plaatsen…

Professionele plaatsing van topmateriaal - uw comfort en privacy voorop -
aandacht voor afwerking, schoonmaak, onderhoud

contacteer ons