Menu

Terrastegels kopen in Sint-Gillis-Waas

Tegels zijn het bij uitstek het beste materiaal voor de afwerking van een terras. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, duurzaam en bestaan in zeer uiteenlopende stijlen, maten en kleuren. Bovendien kan u terrastegels zelf plaatsen. Maar er bestaan zoveel kleuren, soorten en maten dat u zich afvraagt : terrastegels kopen, waarmee moet ik rekening houden?

De juiste terrastegels kopen?

De juiste terrastegel kopen doet u naar eigen smaak, stijl en budget. Toch zijn er een aantal factoren waar u best rekening mee kunt houden wil u de perfecte terrastegel kopen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de tegels, de kleur, de glijweerstand en de poreusheid.

Terrastegels kopen met de juiste kleur?

Voorkeur voor een kleur is iets strikt persoonlijks, maar als u terrastegels wil kopen moet u weten dat u vooral in de lente en zomer gebruik maakt van uw terras. Hele donkere of zwarte terrastegels worden heet en reflecteren warmte. Dat is niet altijd aangenaam. Hele bleke tegels kunnen dan weer voor een sterke weerkaatsing van licht zorgen.

Onderhouden van terrastegels?

Als u terrastegels wilt kopen bent u op zoek naar tegels die onderhoudsvriendelijk zijn. Heel poreuze tegels zijn gevoelig voor vlekken van bijvoorbeeld vet. Tegelijkertijd is het wenselijk een terrastegel te kopen die niet te glad is en een beetje structuur op het oppervlak heeft. Met een jaarlijks onderhoud na de winter voorkomt u gladde of groene tegels. Hiervoor beschikken we over de geschikte onderhoudsproducten.

Zelf terrastegels plaatsen?

Enige handigheid, een goede voorbereiding, maar vooral tegels en plaatsingsmateriaal van uitzonderlijke kwaliteit. Dat hebt u nodig om zelf terrastegels te plaatsen en vindt u vast en zeker bij Vloerwerken Kegels. Wie zich goed laat begeleiden om de juiste tegels te kopen, kan perfect zelf terrastegels plaatsen. Uiteraard kan u ook beroep doen op ons vakmanschap voor het plaatsen van uw terrastegels.

Terrastegels kiezen met professioneel advies?

Terrastegels kopen is niet zo eenvoudig. Tom Kegels van Vloerwerken Kegels biedt professionele begeleiding en advies op maat van uw project, uw smaak en uw budget. De juiste terrastegels kopen wordt een stuk eenvoudiger.

Terras of oprit aanleggen?

Wij plaatsen uw terras op een uiterst professionele manier en met de juiste materialen. Hiervoor raden we aan te werken met volkeramische materialen.

Ook voor uw oprit kunnen we helpen bij het kiezen en plaatsen van de juiste tegel.

Vraag gratis offerte voor het aanleggen van terras of oprit !