Menu

Vloertegels kiezen met advies en kennis van zaken

Vloerwerken Kegels bezorgt u een nauwkeurig geselecteerd assortiment aan vloertegels in de toonzaal. We kijken naar de kwaliteit van de vloertegels, het onderhoudsgemak en de mogelijke plaatsingstechnieken. Van al onze eigen vloertegels zijn we absoluut zeker van de kwaliteit die wordt geplaatst. Vloerwerken Kegels kan tegels en vloeren plaatsen in het Waasland & Zeeland, van Hulst tot Temse, en van Lokeren tot Beveren, en uiteraard in Sint-Niklaas.

Sommige merken zoals Kerlite vergen een speciale techniek om te plaatsen. Vakmanschap is dan ook vereist voor het garanderen van een kwalitatieve en perfecte vloer.

Op zoek naar tegels in het Waasland?

Tegels zijn de perfecte oplossing voor vloeren en trappen in elke woning. Ze bestaan in alle vormen en maten, kleuren en structuren, van tijdloos en klassiek tot modern en strak. Bovendien zijn tegels zeer onderhoudsvriendelijk. Maar de juiste tegels kopen is niet altijd eenvoudig.

Hoe kan ik de juiste tegels kopen?

In welke ruimte moeten de tegels komen? Voor de trap, de slaapkamer en de woonkamer wilt u tegels kopen die over andere eigenschappen beschikken. Tegenwoordig spelen fabrikanten in op al die vragen met tegels voor elke persoonlijke smaak. Bovendien moet u ook denken aan de juiste plaatsingstechniek. Bij Vloerwerken Kegels zijn we gekend voor een uitzonderlijke, kwalitatieve plaatsing.

Tegels kopen voor vloeren en trappen?

Tegels voor vloeren en trappen kunnen om veiligheidsredenen beter niet te glad zijn. U wilt vloertegels kopen die warm aanvoelen en gezelligheid uitstralen, maar tegelijkertijd vlekbestendig zijn. Al die eigenschappen vindt u zowel in strakke vloertegels met bijvoorbeeld beton- of marmerlook als in de meer klassieke tegels of parketimitaties.

Op zoek naar kwalitatieve tegels voor de keuken?

Voor toepassing in de keuken kunt u best tegels kopen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Ze hebben een lage glijweerstand en weinig structuur. Keukentegels kopen die met een smalle of zonder voeg worden geplaatst zijn nog makkelijker te onderhouden en dus hygiënischer.

U wil zelf de tegels plaatsen?

Zelf tegels plaatsen is perfect mogelijk. Het vraagt een goede voorbereiding, enige handigheid maar vooral tegels en plaatsingsmateriaal van uitzonderlijke kwaliteit. Wie zich goed laat begeleiden om de juiste tegels te kopen, kan perfect zelf tegels plaatsen.

Tegels kiezen met professioneel advies!

Tegels kopen voor eender welke ruimte of toepassing is niet zo eenvoudig. Tom Kegels van Vloerwerken Kegels biedt professionele begeleiding en advies op maat van uw project, uw smaak en uw budget. De juiste tegels kopen wordt een stuk eenvoudiger.

Vraag hier uw gratis offerte aan !